furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Ford F-150 pick-up 4x4

2013.08.10

pick-up bérlés, Ford Ranger pick-up, Ranger bérlés, teherautó bérlés

Amerika legkelendőbb járműve továbbra is egy teherautó. Igaz, nem éppen a legnagyobb fajtából, de a Ford F-150-ese igazán terebélyes kocsi.

Európai szemmel a kisteherautók közé sorolhatnánk, a Ford tengerentúli kínálatában pedig ez a legkisebb modell. Az amerikai kormány már jó néhány éve arra törekszik, hogy minél alacsonyabb fogyasztású, tisztább üzemű kocsik kerüljenek ki a gyárakból, lehetőleg hibrid, de az se baj, ha elektromos hajtással.

A felvevőpiac azonban még mindig másra kíváncsi, a nagy és nehéz benzinfaló pick-up-ok fogynak még mindig a legjobban.

Olyannyira, hogy a gyártónak többek között a kereslet kielégítésének céljából növelnie kellett a Kansas City-ben található üzemének kapacitását.
A Ford harmadik műszakot vezetett be az F-150 miatt, mivel a kisteherautó eladásai ismét csúcson járnak. Két éve ez a Ford a legkelendőbb jármű az USA-ban, de manapság az is ritkaságnak mondható el, hogy valamiből több fogy, mint a gazdasági világválság előtt. Júliusban ugyanis 60449 darab F-150-et adtak el, erre pedig 2006 óta nem volt példa.

A vállalat 2015-ig folyamatosan bővíti majd a kansasi gyárat, mivel itt fog készülni az amerikai Transit is, mellyel nemsokára lépnek piacra.
Az E-széria leváltására szánt modellhez sok reményt fűznek a cégnél, európai méretű sikereket várnak a Transittól és mindent meg is tesznek ennek érdekében.
Kansasban 1,1 milliárd dollárt költenek a modell bevezetéséig a gyártósorok kialakítására.
 

Forrás: kamionhirek.hu, Fotó: Ford

Pick-up 4x4 bérlés

Ford pick-up bérlés

ford 4x4 bérlés, kisteherautó kölcsönzés, haszongépjármű bérlés, teherautó bérlés

 

Vissza