furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés

megyék
 1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!


 2. Popup
 3. célország(ok):
 4. cím:

igények gépjárművel szemben
 1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
  xx

székhely adatok
minőségi elvárásaim


 1. biztonsági kód

 2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Hasznos tanácsok ajánlat kérés előtt


upload/e_web_text/kdeprint_printer_infos.png

Tisztelt Ajánlatkérő!

A weboldalunk működése során szerzett tapasztalatok alapján szeretnénk Önnek néhány hasznos tanáccsal szolgálni a még hatékonyabb ajánlatkérés érdekében.

Ha ezt már elolvasta, adja le ajánlatkrésést a weboldalon keresztül!
Önnek ez nem kerül semmiben sem, nem kötelezi semmire.
Amennyiben mindenáron telefonon szeretne felvilágosítást kapni, akkor célszerűen az ajánltkérést leadása utána 1-2 órával kezdjen telefonálni, mert azzal is időt nyer, hiszen lehet hogy  időközben kap is valakitől ajánlatot. Egy ajánlatkérést egyszerre többen kapnak meg, ezt ne felejtse el - ez a szolgáltatásunk lényege.
A leadott ajánlatkérést Ön is megkapja, amelybe kilistázzuk Önnek a cégeket. A weboldalunkon sikeres ajánlatkérés után a kölcsönző cégek címei, weboldalai is elérhetővé válnak.
FONTOS: Azt kérem ellenőrizze, hogy a postafiókja nincs-e tele, ugyanis a rendszer e-mailt fog Önnek küldeni és az ajánlatok is e-mailben fognak megérkezni. Ha a postafiókja tele van (over quota) akkor nem fogja megapni az e-maileket!

Sokszor csak pár apróság miatt sokkal kevesebb ajánlatot kapnak az ajánlatkérők, mint ahányra kölcsönzők száma alapján számítani lehetne.

Az alábbi információkat a bérbeadók visszajelzései alapján állítottuk össze.
Első sorban az ajánlatkérést szerettük volna megkönnyíteni azzal, hogy aránylag kevés adatot kötelező kitölteni - mégis azt javalom szánjon rá 3 perccel többet és inkább adjon meg minél több és minél pontosabb információt.

Higyje el, megéri pontosan megfogalmazni az igényeket. A kölcsönzők a részletes adatok alapján jobban meg tudják határozni az elvárásokat és az ahhoz illő bérautó paraméterit így nem szükséges előzetesen telefon egyeztni, hanem egyből el tudják Önnek külden az ajánlatukat. Ön pedig azt választja ki amelyik ajánlat a legszínpatikusabb.
A bérbeadás feltételeit végső soron az a bérbeadási szerződés fogja szabályozni, amelyik bérbeadó ajánlatát elfogadja. Az itt leírtak csak általános iránymutatások, ajánlások.
 

Az ajánlatkérő ürlapon az egyes mezőkön és aláhúzással jelölt szövegeken az egér kurzort fölé húzva segítséget, javaslatokat kap a kitöltés során is!
Figyelje meg, hogy változik a kölcsönzők száma az egyes paraméterek változtatásával!
 

a sikeres ajánlatkérés titkai


 • tisztázza először is, hogy pontosan mire van szüksége

  • Kisbusz bérléskor: férőhelyek száma (6-7- vagy 9 személyes-e, esetleg nagyobb), szükséges-e sofőr
  • Teherautó bérlés esetén: felépítmény, a rakomány súlya és a méreteiből adódó szükséges térfogat
  • Milyen jogosítvánnyal rendelkezik? "B" kategóriával vezethető-e a kiválasztott jármű (kisbusz, furgon igen 3,5t  összgörgülő tömegig - kb 1,2-1,5t hasznos teher?
  • Minőségi elvárások: olcsóbb megoldást keres vagy minőségi járművet szeretne bérelni?
   Minőségi jármű bérlése egyrészt magasabb bérleti díjjal másrészt magasabb összegű kaucióval is jár (kb. 10%-a a jármű értékének).
   Ha Önnek komoly minőségi elvárásai vannak, nem probléma, van a kínálatban prémium kategóriás jármű (szinte új, keveset futott, akár luxus felszereltséggel) is,
   de az ajánlatkérés során érdemes mérlegelni az anyagi lehetőségeket és a valós szükségletet.
  • kb. mennyit km-t szeretnénk használni az autót - erősen befolyásolja a bérleti díjat -
   A napi bérleti díj tartalmaz valamennyi fix km-t, amelyet túllépve km alapú pótdíjat kell fizetni. Ez kölcsönzőnként más és más.
  • az ajánlatkérés során a különleges igényeket, extra felszereléseket (GPS, gyerekülés, hólánc stb.) , paramétereket a "konkrét típus, paraméterek"-re kattintva adhatja meg. Az autó márka pl. Volkswagen vagy Ford kiválasztása erősen leszűkítheti a kölcsönzők számát. Preferált márkát típus megadhatja megjegyzésként is.
  • megye szűrés: ha nem ragaszkodik feltétlenül egy megyéhez, érdemes egy megye mellett többet is megadni - vagy egyet sem kiválasztani.
    
 • bérlés időszaka:

  • Érdemes megadni a dátum mellett az időpontot is (óra:perc), hogy mikor szeretné felvenni illetve visszaszolgáltatni a járművet
   Ez nem csak árat befolyásolhatja, hanem az ajánlat kérés sikerét is - pl. ha Önnek este kell az autó, de azt nem írja meg és az autót aznap viszi vissza egy másik ügyfél a bérbeadónak, lehet hogy nem kap ajánlatott az adott kölcsönzőtől - mert Ő még nem számol az autóval aznapra), pedig megfelelő kommunikációval sikeres lenne az ügylet.
  • Az utolsó pillanatban nehéz járművet foglalni - célszerű előre gondoskodni a megfelelő bérautóról, de ha az időpont nem kizáró ok, mert esetleg 1-2 nap csúszás belefér - érdemes a megjegyzésben szövegesen utalni rá, hogy + / - x nap a megadott időszakhoz képest még elfogadható.
  • Sürgős ajánlatkérés: csak akkor jelölje be ha tényleg sürgős.
   Amióta felkerült ez a lehetőség szinte mindenki használja függetlenül attól hogy csak 1 hónap múlva esedékes a bérlet.
    
 • személyes adatok megadása

  • A nevét, e-mail címét, telefonszámát a valóságnak megfelelően adja meg! Hibás e-mail cím megadás esetén nem fogja megkapni az ajánlatokat!
   A komolytalan e-mail címek, valótlan  telefonszámok pl. 0000000 bizalmatlanságot ébresztenek a bérdeadókban - egyáltalán nem fog ajánlatot adni.
  • Cégszerű bérlés esetén erősíti a bizalmat, ha megadja a cége számlázási címét, adószámát, amelyet adott esetben a bérbeadó le tud informálni ajánlatadás előtt.
   Az adatok megadása természetesen semmire sem kötelezi Önt.
    
 • kaució kérdése

  • bérbeadás kockázatát a kölcsönzőnek fizetett kaucióval csökkentik a bérbeadók.
   A kaució a bérlet végén visszajár, ha a kölcsönzési szerződés szerint szolgáltatják vissza a járművet, de a feltételek nem teljesülése esetén a bérbeadó levonhatja a költségeket a kaució összegéből.
   • sérülés mentesen
   • teli tankkal
   • tisztán (külső-belső)
    Kiemelten ajánlott az autót tisztán visszaszolgáltatni, ugyanis a kölcsnzők takarítási árai magasabbak, mintha azt erre szakosodott autó kozmetikában végeztetné el a visszaszolgáltatás előtt!
   • Fontos az is, hogy a megbeszélt időben adja le az autót. Késedelem esetén a kölcsönzők pótdíjat, rosszabb esetben +1 napot is felszámíthatnak!
 • a kaució összege erősen függ a jármű értékétől
  Egy jól felszerel kisbusz értéke 8-10 Mio forint is lehet, a kaució mértéke ennek megfelelően nem ritkán 7-800.000 Ft is lehet.
  Természetesen a kölcsönzők tisztában vannak azzal, hogy a kaució fizetése megterhelő lehet - főként magánszemélyeknek - ezért változatos kondíciókkal dolgoznak, vannak akik a bérlős saját autót is elfogadják letétként a kaucó helyett - de ez nem bevett szokás az ajánlatban valószínűleg erre is kitrérnek!
 • A kaució fizetés módja készpénz vagy dombor-nyomott hitelkártyán történő zárolás
  Mivel a készpénz kezelés is nagy felelősséggel és kockázattal jár nemzetközi kölcsönzők inkább a bankkártyás zárolást preferálják
  Érdemes tehát gondoskodni a kellő fedezetről a hitelkártyán, hogy adott esetben a kauciót a bankkártyával lehessen rendezni

 • A korrekt ajánlatkérő

  Sajnos előfordult a gyakorlatban az, hogy weboldalunk segítségével sikerült ajánlatot kapni, amiből "foglalás" is lett. A bérbeadó előkészítette az autót reggel 9:00-ra - lemosva, kitakarítva, feltankolva - ahogy az a nagykönyvben elő van írva, de az ajánlatkérő 8:30-kor telefonon lemondta az autót.

  Úgy gondolom hogy ez elég inkorrekt dolog, hiszen a bérbeadó aznapra ezt az autót már másnak nem ajánlotta úgy gondolta, hogy ez foglalt lesz. Ezzel a partnerünket kár érte,

  Kérem, ha már egy céggel megegyezett, lefoglalta az autót, ha utána mégis kap újabb ajánlatokat akkor már ne visszakozzon, hanem amit előzetesen lefoglalt azt a kölcsönzőt vegye igénybe.

  Gondolom az ajánlatkérő sem örülne, ha egy lefoglalt autót a kölcsönző kiadná másnak akir hamarabb ér oda, vagy többet ígér.

  Foglalás vs. előjegyzés esete

  A legbiztosabb megoldás előre tisztázni a köklcsönzővel, hogy meddig lehet lemondani a foglalást, vagy esetleg a kölcsönző az foglalásnak tekinti az ajánlat elfogadását vagy csak előjegyzésbe veszi. Ez utóbbi esetben előfordulhat, hogy másnak is kínálják az autót és végül az foglalhatja le, ako előléeget fizet vagy átveszi a járművet.

 

Szívesen vesszük az Ön észrevételeit, visszajelzését is, mind a weboldalunkkal és ajánlat kérés közvetítő szolgáltatásunkkal mind pedig a kölcsönzési tapasztalataival kapcsolatban.
Amennyiben valamilyen probléma merült fel a kölcsönzés során azt feltétlenül jelezze felénk, mert próbáljuk kiszűrni a komolytalan vagy nem korrekt bérbeadókat a rendszerünkből.

 

Köszönjük a figyelmét és sikeres gépjármű kölcsönzést, jó munkát / kellemes utazást kívánunk.

Teherautóbérlés ajánlatkérés

Kisbuszbérlés, lakóautó kölcsönzés

Furgonberles.org, furgon kölcsönzés

 

FaXuniL Kft
a teherautoberles.hu és kisbuszberles.org, furgonberles.org weboldalak üzemeltetője