furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Volkwagen Amarok pick-up az év terepjárója

2013.06.18

Volkswgen Amarock pick-up bérlés, 4x4 teherautó bérlés

A Volkswagen Haszonjárművek pick-up modellje sorozatban immár harmadik győzelmét aratta az "Off Road Award" szavazásán

Sorozatgyőztes az Amarok: az előző két évhez hasonlóan 2013-ban is a Volkswagen pick-upja végzett kategóriája élén, 28,3 százalékos eredményével közel kétszer annyi voksot gyűjtve, mint a második helyezett.

A tekintélyes kitüntetést ezzel immár harmadik alkalommal a Volkswagen utcán és terepen egyaránt kiváló adottságokkal rendelkező pick-upja hódította el. A hannoveri márka a speciális járművek mezőnyében is sikert aratott, Rockton transzportere ugyanis ismét a tiszteletre méltó második helyen zárt.

A kitüntetést Hans Rohlfing, a Volkswagen haszonjárműves projektjeinek műszaki vezetője vette át: "Nagy örömmel töltenek el bennünket az Amarokra leadott szavazatok, amelyeket piaci sikerei is visszaigazolnak. A kiváló terepes képességek, a sokoldalúság és a megbízhatóság kombinációjával az Amarok piaci bevezetése óta nem csupán az OFF ROAD olvasók szívét hódította meg, hanem egyértelmű vezető pozíciót vívott ki piaci szegmensében Németországban."

Az "Év Terepjárója" szavazás díja Németország egyik legrégebbi és legtekintélyesebb kitüntetése, az OFF ROAD magazin olvasói ugyanis több mint három évtizede voksolnak az egyes kategóriák legjobb modelljeire. A szavazás az idén is népszerűnek bizonyult, 74.282 olvasó adta le voksát a 13 kategória összesen 125 járművére.

A Volkswagen Haszonjárművek Amarok modellje kétféle motorizáltsággal szerepel a kínálatban. Az erőteljes 2.0 TDI belépőmotor common-rail közvetlen befecskendezésével 103 kilowattot (140 LE), míg az erősebb biturbo 132 kilowattot (180 LE) teljesít. Igény szerint hatfokozatú manuális és nyolcfokozatú automata sebességváltó válaszható, az extraként kínált összkerékhajtás pedig állandó és kapcsolható kivitelben is rendelkezésre áll.
Az Amarok Bázis 2.0 TDI 103KW/140 LE nettó 5 471 000+áfa, az Amarok Highline Revolution 2.0 TDI 180 LE 4Motion automata modell 7.500.000 Ft+áfa áron érhető el.

 

Forrrás: vwh.hu

Volkswagen Amarok pick-up bérlés

Pick-up 4x4 kölcsönzés

Vissza