furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Volkswagen Amarok Pick-Up Horgász Kupa

2013.08.02

pick-up bérlés, VW teherautó bérlés, furgon bérlés

Idén első alkalommal rendezik meg a Volkswagen Amarok pick-up Horgász Kupát a Győr-Gyirmót településen található horgásztavakon 2013. augusztus 17-én.

A rendezvény fővédnöke Ladányi Tamás, országos hírű sporthorgász, szakíró, filmes rendező, akit tavasz óta egy mélyfekete 163 lóerős biturbós dízelmotoros, állandó összkerékhajtású Volkswagen Amarok Highline kísér el horgászkalandjaira.

Az I. Amarok Horgász Kupára nemcsak profi, hanem amatőr horgászokat is várnak a szervezők, ahol a kikapcsolódás, a szabadban eltöltött időszak a fontos, de a horgászati lehetőségeket nézve pár fontos szabályt mindenképpen figyelembe kell venni a verseny során. Mindehhez biztosított az igazi tóparti hangulat, hiszen az öt órás verseny végén halászlével látják vendégül a versenyzőket.
A horgászat mellett az érdeklődők kipróbálhatják a Volkswagen pick-up modelljét, az Amarokot, a nyertesek között pedig Amarok ajándéktárgyakat osztanak ki.

További részletek és regisztráció a www.amarokhorgaszkupa.hu oldalon.

Forrás: vwh.hu

pick-up bérlés

Volkswagen teherautó bérlés

VW furgon kölcsönzés

 

Vissza