furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

A Ford beszáll a Dakarba 2014-ben

2013.07.31

pick-up bérlés, Ford teheraautó bérlés, pick-up kölcsönzés

Az autósport szerelmesei a Monte Carlo Rally, a Le Mans-i 24 órás és a Forma-1 futamai mellett nem feledkeznek meg a kemény próbatételt jelentő Dakarról sem, ahol a sivatagban ember és gép küzd az elemekkel. A válság okán kivonult gyári csapatok lassacskán visszaszállingóznak a dűnék közé, s a Ford személyében új versenyzőt köszönthetünk a dél-amerikai viadalra készülve.

A Ranger versenyautóka a dél-afrikai illetőségű Neil Woolridge Motorsport készítette fel a próbatételre. A két példány január 5-én rajtol majd el a mezőnnyel, hogy végül a lehető legjobb helyen zárva érjenek célba 18-án. A két gép egészen pontosan két darab T6 Ranger 4x4 Double Cab, amelyeket ezúttal a versenyhez méltó teljesítményre képes, ötliteres V8-as erőforrás hajt.

A Dakarra szánt motorok 345 lóerőt képesek leadni 4500-as percenkénti főtengelyfordulaton, míg a 4100-nál érkező csúcsnyomaték 560 Nm-re rúg. A csapat a fogyasztást is közzétette: a homokban, versenykörülmények között rohanó Ranger 90 litert fogyaszt el 100 kilométeren, míg normál haladásnál 28 liter benzint gurít le a torkán. Az átépítés során széleskörűen használtak kompozit anyagokat, a sebességváltás feladatát pedig egy Sadey márkájú, hatsebességes szekvenciális váltóra bízták, amely az állandó összkerékhajtásnak továbbítja a combos nyomatékot.

Az épített Rangerek futóműve a szériától eltérően elöl-hátul független, természetesen vaskos kanyarstabilizátorokkal kiegészülve, s az autók 16 colos könnyűfém felnikre szerelt, 245/85 R16-os Michelin terepabroncsokon futnak. A képet a Brembo műhelyéből érkezett fékek teszik teljessé, elöl léghűtéssel, hátul vízhűtéssel.

A 2014-es viadalon induló versenyautók tömege 1975 kg, csúcssebességük pedig 170 km/h környékén van, áttételezéstől függően. A két, Dakarra épített Rangerben a Lucio Alvarez/Ronnie Graue, illetve a Chris Visser/Japie Badenhorst párosok teljesítenek majd szolgálatot. A 35. Dakar egyébként Argentínából indul és Chilében ér véget, mintegy 8500 kilométeres távot (13 szakasz) felölelve.

Forrás: autopult.hu

Pick-up bérlés

Ford 4x4 pick-up kölcsönzés

teherautó bérlés, pick-up bérlés, furgon bérlés

Vissza