furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Szörnypickup gumiégetésre a Fordtól

2013.07.01

A Tremor szó remegést, morajlást, néha földrengést jelent az angolban, de Tremors volt a címe a magyarul rendkívül szabadon fordítva "Ahová lépek, szörny terem" című mókás B-kategóriás horrorvígjáték-sorozatnak is. A sivatagi talaj alatt közlekedő emberevő szörnyek elöl ugyan nehéz lenne elmenekülni a kifejezetten aszfaltra szánt új Ford F150 modellel (a filmben egy Jeep Gladiatort használtak erre főhősök), de az elnevezés azért találó.

A 2014-es Tremor modellt Detroitban mutatta be a nagyközönségnek a Ford. A 2014-es F-150 Tremort olyan vevőknek szánja a gyártó a hihetetlenül pörgő, idén 20 százalék feletti eladás-növekedést elérő amerikai pickup-piacon, akik egyáltalán nem gondolkodnak szénagyűjtésben és trágyahordásban, szinte kizárólag aszfalton szándékoznak használni kisteherautójukat. Mondjuk gumifüstöltetésre.

A 4,1-es végáttétel a legrövidebb az F150 sorozatban, kimondottan erőteljes gyorsításokra, látványos rajtokra való a gyári közlemény szerint. A rövid kabinos, rövid tengelytávú Tremor tehát amolyan sportmodell a pickupok között.

Hogy még paradoxabb legyen az autó, a gyártó a 365 lóerős, 570 Nm nyomatékú turbós benzinmotorról azt állítja, hogy takarékosabb, környezetbarátabb, mintha klasszikus V8-cal adná a kocsit. No persze.

Húszcolos, alacsony oldalfalú sportgumik, különleges díszítőelemek, vörös betűs feliratok dobják fel a mezei F150-dizájnt a Tremor kivitelben. A kabinban Alcantara-kárpitbetétes, kagylósabb ülések, szálcsiszolt dekorelemek, vörössel varrt fekete bőrkárpitok jelzik: ez a teherautó egyfajta platós Mustangnak készült.

A látványos autózás kedvéért akár hátsó-, akár összkerékhajtású a Tremor, a hátsó tengelyen önzáró difi segíti a kilinccsel előre-üzemmódot. Hat hengerrel nyolc helyett, a Föld megmentéséért.

Fura hely ez az Amerika.

 

Forrás: vezess.hu

 

Pick-up bérlés

Ford kisteherautó kölcsönzés

Vissza