furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

új Transit Connect 2014

2013.07.18

Ford Transit Connect Connect bérlés, furgon bérlés

A spanyolországi Valenciaban fogja gyártani a Ford a következő generációs Transit Connectet, melyet 2014 első negyedévében dobnak majd piacra. A maximálisan 1 tonnával terhelhető kocsit a Focus alapjaira építették, így kezelhetősége és komfortja abszolút személyautós, míg kialakítása és teherbírása pedig egyértelműen a haszongépjármű célt szolgálja. Természetesen az összes olyan karosszériaváltozatban piacra kerül az új modell, amire kereslet lehet.

Kétféle tengelytávval, dobozos, vagy személyszállító kivitelben is elérhető lesz a Transit Connect. A nyitható válaszfallal rendelt kocsik esetében, tengelytávtól függően akár 3 vagy 3,4 méter hosszú tárgyak is szállíthatóak, majd, igaz akkor a sofőrön kívül senki sem utazik a három személyes első üléspadon. A személyszállító kivitelben a hátsó ülések, kialakításuknál fogva a padlóba süllyeszthetők, így arra kerül sor, teljes értékű raktér várja a felhasználót.

Már a rövid tengelytávú teherautóban is elfér két Euro-raklap, alapkivitelben 2,87 vagy 3,57 köbméter a kocsi befogadóképessége, a nyitható válaszfallal rendelt Connectekbe azonban már 3,7 vagy 4,4 m3 áru pakolható, míg a kis Transit maximális terhelhetősége 929 kg. A motorválasztékon sem spórolt a Ford, 1,6 literes dízelek kérhetőek 75 és 115 LE közötti teljesítményekkel, de rendelhető két benzines is, a 100 LE-s 1 literes és a 150 LE-s 1,6 literes turbómotorok személyében.

Forrás: kamionhirek.hu Fotó: Auto-Medienportal.Net/Ford

Teherautó bérlés

furgon bérlés

kisbusz bérlés, kisteherautó kölcsönzés

Vissza