furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Ford Transit az év haszonjárműve 2014

2013.09.19

Ford Transit  bérlés, teherautó bérlés Budapest, kisteherautó kölcsönzés, furgon
A Ford az első márka, amely két egymást követő évben is nyert a nemzetközi megmérettetésen, ráadásul a vállalat immár ötödik alkalommal szerezte meg ezt a címet, ami szintén rekordnak számít.
A 24 szakújságíróból álló zsűri a lehetséges 163-ból 130 pontot ítélt oda a Transit Connectnek, mely a Mercedes-Benz Sprinter és a Renault Kangoo előtt végzett.
A zsűri magasra értékelte a jármű alacsony üzemanyag-fogyasztását, dizájnját, vezethetőségét, teherbírását és biztonságát.
 
A Ford két év alatt teljes egészében megújítja haszonjármű-palettáját.
 
Első körben új Transit Connect a Transit Custom jelenik meg a kínálatban, jövőre pedig megérkezik a 2 tonnás Transit és a Transit Courier is. A Transit Connect ECOnetic változatának fogyasztása 4 liter/100 kilométer, széndioxid-kibocsátása pedig 105 gramm/kilométer, vagyis az új modell 34 százalékkal takarékosabb, mint a jelenleg forgalmazott modell. 
 
A dobozos áruszállító, duplakabinos dobozos áruszállító és üvegezett oldalfalú karosszériaváltozatokban megrendelhető Transit Connect tágas és praktikus rakterének teljes kapacitása 2,9 köbméter, illetve 3,6 köbméter a beépített válaszfallal. Az autó maximális teherbírása eléri az 1000 kilogrammot, ami a kategória legjobb értéke.
 
A nagy elismerést jelentő "Év Haszonjárműve"-díj a Ford trófeagyűjteményét gazdagítja, a Ford Ranger tavaly megkapta az "Év Pickupja" címet, a Transit Custom elhozta a 2013-as "Év Haszongépjárműve" címet, a Ford 1 literes EcoBoost benzinmotorja pedig 2012-ben és 2013-ban is elnyerte az "Év Motorja" díjat.
 
A Transit Connect már megrendelhető, az első autók ez végén kerülhetnek új tulajdonosaikhoz.

Forrás: vezess.hu

Ford kisteherautó bérlés. Ford Transit bérlés

Béreljen Ön is Ford kishaszongépjárművet! Nem fogja megbánni, hiszen a többszörös díjnyertes Ford teherautók nem okoznak csalódást.

Ford Transit bérlés Budapesten és országosan. Ha a teherautóbérlés.hu weboldalon adja le az ajánlatkérést, az egyszerre több teherautókölcsönző fogja megkapni. Teherautó bérlés hatékonyan!

Ford kisteherautó kölcsönzés, Ford Transit kisbusz bérlés

Transit bérlés Budapesten, Transit bérlés országosan.

kapcsolódó tartalmak
Vissza