furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Volkswagen Transporter találkozó 2013

2013.09.20

kisbusz bérlés, Transporter bérlés, furgon bérlés, kisbusz bérlés Budapest, Tehe

Az elmúlt hétvégén harmadik alkalommal került sor a Volkswagen Haszonjárművek márka által is támogatott Transporter Találkozóra.

A nagyszabású rendezvényen több mint 200 autócsodát állítottak ki a haszonjárművek között legendává vált T1-től a Transporter legújabb generációjáig.
A Találkozó látogatói megtekinthették a márka legújabb, prémium személygépkocsik kategóriáját idéző Multivan Edition 25-öt is.

A Pap-szigeten sorra került háromnapos rendezvényen a rossz idő ellenére is több mint 900 résztvevő volt jelen, a találkozóra Csehországból és Romániából is több autó érkezett. A legrégebbi autó egy 1962-es, "Suhanó Rozsda" névre keresztelt T1-es volt, mely hamar népszerűvé vált a látogatók körében.

A rendezvény résztvevői a helyszín sajátosságaiból adódóan igazi családi eseményen vehettek részt, ahol egész napos - felnőtteknek és gyermekeknek is vonzó - programok várták a kiállítókat és a nézőket.
 

Forrás: vwh.hu

 

A Volkswagen Transporter méltán vált legendás haszonjárművé több évtizedes múltja alatt. VW Transportert gyártanak kisbusz és furgon változatban is. A Volkwsagen prémium kisbusza a Multivan kisbusz is a VW Transporter alapjaira épül.

Kisbusz bérlés Budapesten és országosan.

Kérjen ajánlatot kisbusz vagy furugon bérlés egyszerre több kölcsönzőtől!

Furgon bérlés, kisteherautó kölcsönzés hatékonyan!

Transporter bérlés, Multivan bérlés

 

Vissza