furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Mini furgon

2013.07.25

furgon bérlés, teherautó bérlés, kisteherautó kölcsönzés

Van még a világon olyan termék, ráadásul autó, mely nem kelendő még az USA-ban sem.
Az utóbbi időben folyamatosan növekszik a kereslet az Európában már megszokott kisebb haszongépjárművek iránt is a tengerentúl. Ezt a trendet több gyártó is meglovagolta óriási sikerrel, többnyire eredetileg Európa számára készült modellekkel, gondoljunk csak a Transit Connect amerikai sikereire. Ezzel a lendülettel érkezett a Mini áruszállító kivitele, a Clubvan is, de aztán kiderült, hogy nem mind arany ami fénylik.


Igaz, hogy ez a kocsi azért kisebb befogadóképességű, mint a többi, ráadásul mivel prémiumtermékként pozicionálták, ezért kicsit drágább is volt a konkurenseknél, de az amerikaiaknak annyira nem kellett, hogy be is fejezték a forgalmazását. Év eleje után nem sokkal került a kereskedésekbe, az azóta eltelt idő alatt azonban csupán 50(!) darab fogyott el belőle. A sikertelenséget a Mini a kocsira kivetett 25%-os, extra adóval magyarázta, ami miatt jóval magasabb volt az ára, mint amit az USA-ban elvárnak a vevők. A típus a világ többi részén érdekes módon viszonylag jól fogy, azonban az amerikai sikertelenség óriási hiányt képez majd a gyártó kasszájában.

 

Forrás: kamionhirek.hu, Fotó: Auto-Medienportal.Net/Mini

Furgon bérlés

kisteherautó kölcsönzés

teherautó bérlés

Vissza