furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Ford Transit tesztelés

2013.06.19

Ford Transit bérlés

A Ford nemsokára piacra dobja Amerikában is a Transit legújabb változatát, éppen a végső tesztek zajlanak az ottani piacnak megfelelően átalakított gépeken. Nem is akármilyen technikával, a gyártó ugyanis egy újonnan kifejlesztett robot-rendszerrel próbálja a Transit képességeit. A Ford michigani tesztpályáján az automatizálás segítségével sokkal több és akár veszélyesebb kísérletet is végrehajthatnak, mintha emberek ülnének a volán mögött.
A technológiát egy amerikai cég, az Autonomous Solutions fejlesztette ki, használata és felépítése pedig sokkal egyszerűbb, mint amivel a Google vagy az Audi kísérletezik. A Fordok ugyanis zárt pályán, előre meghatározott programot teljesítenek, a robotok működése tehát egyáltalán nem annyira autonóm, mint a másik két gyártó esetében. A Transitokat GPS-el és kamerákkal követik és ha kell beavatkoznak a működésükbe, a sofőrülésbe épített szerkezetek csak a gázt és a féket nyomják, illetve a kormánykereket tekerik. Aki így arra számít, hogy C-3PO ül a volán mögött annak csalódást fog okozni a robotok működéséről készült videó, az ugyanis inkább egy Mythbusters epizódba illene bele, mint egy Csillagok háborúja részletbe.

 

 

Forrás: kamionhirek.hu

Ford Transit furgon bérlés

Ford Transit kisteherautó kölcsönzés

Vissza