furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Nissan Navara 4WD Double 2.5D

2013.08.25

pickup bérlés, Nissan teherautó bérlés, pick-up 4x4, pick-up bérlés

Az egyik legkedveltebb pickup, s nem véletlenül az a Navara. Lehet terepjáró, melósautó, de kényelmes és divatos SUV is. Ő egy 2011-es, már 190 lóerős és 450 Nm nyomatékú 2.5-ös dízel 6 fokozatú váltóval, LE csúcsfelszereltséggel


Elöl minden rendben; hátul kevésbé formázottak az ülések, meredek a háttámla, termetes első utasok mögött pedig kevés is tud lenni a hely

Nagyjából bármi befér, a teherbírás is komoly, s jó, hogy van zárható fedél a bélelt és praktikusan ablakos plató fölött. Ami nem jó, hogy állítgatni kell, mert be-bemozog a kabin mögé biggyesztett felépítmény

Ám az autó, s a plató is terjedelmes, a hosszított kivitelé még terjedelmesebb (1,61 x 1,56 méteres), a felépítmény mozog, s gyakran állítgatni kell a rögzítési pontokon, hogy – megközelítőleg − patent legyen a szerkezet. Ne ázzon be, ne álljon úgy, mint tehénen a gatya, stb.

Motorja 4 hengeres, 2,5 literes dízel a 2011-es frissítést követően tisztes 190 lóerővel és percenkénti 2000-es fordulaton 450 Nm-es nyomatékkal, váltója 6 fokozatú manuális, fogyasztása 8-8,5 l/100 km.

Teljesen korrekt egy 2 tonnás – szögletes – monstrumtól, ami alapból ugye hátul kapar, s ha kell, ott figyel a kapcsolható összkerékhajtás. Amit a zárható hátsó differenciálzárral és a felezővel megfejelve sok pickupos nap mint nap dolgoztat, s amit egyesek, a pickupot nem platós teherautóként és terepjáróként, hanem kvázi luxus SUV-ként hajtók legfeljebb síeléskor, holmi sárban meg itthon telente a hegyoldalon aktiválnak.

Nissan Navara 4WD Double 2.5D LE

Forrás: autonavigator.hu

Pick-up bérlés

teherautó bérlés

kisteherautó bérlés

Vissza