furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

A legforróbb kisteher: Transit Connect 1.6 EcoBoos

2013.08.12

Ford kisbsz bérlés, Ford furgon bérlés, teherautó bérlés, kisteherautó kölcsönzé

Személyautóként 115 lóerős dízel lesz a legfickósabb motor a Ford Transit Connect esetén.

Szeptember elején indul a Ford Transit Connect sorozatgyártása a valenciai gyárban, és most véglegesítették a választékot, amelynek furcsasága, hogy a Kombi nevű személyautó változat csak dízelmotorral választható.

Igaz, rögtön három teljesítménnyel – 75, 95 és 115 LE – is lehet kérni az 1.6 TDCI-t, két felszereltség – Ambiente és Trend – és két karosszéria van, a normálhoz képest negyven centivel hosszabb felépítményt is lehet kérni. A lemezelt haszonjárműhöz benzinmotor is rendelhető, mégpedig a 100 lóerős 1.0 EcoBoost és a típusból igazán forró kisteherautót faragó, 150 lóerős 1.6 EcoBoost is – utóbbi csak automatikus váltóval párosítva.
 
Érdekes látni, hogy az alapváltozatban nincs rádió, ennek megfelelően a középkonzol is mentes mindenféle kapcsolóktól, amelyek egyébként jócskán megnehezítik például a rádió használatát. A biztonsági felszerelések listája már az alapváltozatban is teljes, de légkondi csak a Trend-hez jár.

Forrás: automotor.hu

 

Ford Transit bérlés

teherautó bérlés, furgon bérlés, Ford kisbusz bérlés

kisteherautó kölcsönzés, haszongépjármű bérlés, Ford Transit Connect

Vissza