furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Díjat nyert az Opel Vivaro

2014.05.28

Opel Vivaro bérlés.. Bérelhető Opel Vivaro furgonok.

Az Opel Vivaro kisteherautók csak a nyáron kerülnek a szalonokba, így meglepő, hogy a spanyol "The Economist" választásán az Opel Vivaro lett az év transzportere.
Az "Ecomotor" díjat nyolcvanezer szavazó voksa alapján osztották ki.

Bár élőben még nem láthattuk a furgont és egyelőre senki sem próbálhatta ki, az Opel igyekezett minden lényeges információt rendelkezésre bocsátani a Vivaro furgon bemutatásakor. Így például azt is tudni lehet már, hogy hivatalosan a Vivaro / Trafic kettős a legkisebb fogyasztású autó a kategóriában.

A gyártók állítása szerint a modellek beérik 5,7 liter gázolajjal 100 kilométeren, erre pedig eddig még nem volt példa. A díj elnyerésében valószínűleg ez is közrejátszott.

Forrás: kamionhirek.hu

Az Opel Vivaro korábbi változatai is igen jó műszaki paraméterekkel rendelkeznek. A belső és a vezethetősg alapján már-már személyautó élménye van a furgon vagy kisbusz vezetőjánek.
Teherautó bérlés kapcsán érdekes szempont lehet például a furgon magassága. Sokan talán erre nem is gondolnak de például mélygarázsba 2 méternél magasabb teherautóval nem lehet behajtni.

Egy belvárosi irodaházba valü beköltözés vagy kiköltözés során ez bizony fontos szempont lehet a teheraut bérlés során.  Az Opel Vivaro normál magasságú változta ennek pont megfelelő furgon.

Adja a ajánlatkérést a weboldalunkon keresztül Opel Vivaro kisteherautó bérlésre! "B" kategóriás jogosítvánnyal is vezethető. Ajnlatkérést rendszerünk egyszerre több kölcsöntő részére juttatja el, így Önnek nem kell órákig telefonálgatnia.

Teherautó bérlés hatékonyan.

Vivaro bérlés országosan.

 

kapcsolódó tartalmak
Vissza