furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Opel Vivaro limitált széria

2013.07.10

Különleges csomagokkal kívánja fenntartani az érdeklődést az Opel a Vivaro iránt. A Mercedesnél és a Volkswagennél is korábban bevált recept alapján, a külső megjelenésen sokat javító extrákat kínál a gyártó a Color Edition kivitelben. Fényes feketére fényezett alufelnik, sötétített hátsó és oldalablakok, színezett első fényszóróházak, illetve első és hátsó fényezett lökhárítók jellemzik a speciális kiadást. A design-csomag a Vivaro Combi, Vivaro Tour és Vivaro Life verziókhoz kérhető, fehér, ezüst, szürke, fekete és bézs színekben.

Egyes felszereltségi szintekhez már 355 euró felár ellenében megrendelhető a Color Edition, ebben az esetben a vevő 40%-al olcsóbban jut a már említett extrákhoz. Az se marad különleges ajánlat nélkül aki a Vivaro dobozos változatát vásárolná meg. A Komfort Plus csomagban klímát, a vezetőüléshez tartozó könyöklőt, tempomatot, parkolási asszisztenst és esőszenzort tartalmaz. A vásárló itt is hasonlóan jól jár, mint a másik esetben, ha egyesével rendelgetné meg az említett extra-felszereléseket, 40%-al hagyna többet a kasszánál.
 

Forrás: kamionhirek.hu, Fotó: Auto-Medienportal.Net/Opel

Opel Vivaro bérlés

kisbusz bérlés

furgon bérlés

kisteherautó kölcsönzés

 

Vissza