Hogy kerülhető el az útdíj fizetés?Ne fizessen útdíjat! Ugyen jó lenne elkerükni az útdíj fizetést, mindezt legálisan?

HU-GO - használattal és szennyezéssel arányos útdíj

Furgon bérléssel elkerülhető az útdíj fizetés!A 2013 nyarán hazánkban bevezetésre került HU-GO, azaz a használattal és szennyezéssel arányos útdíj fizetési rendszer nagymértékben nehezíti a magyarországi fuvarozó vállalatok helyzetét.

3,5 tonna össztömeget meghaladó járműveknek útdíjat kell fizetni.

Az új szabályozás szerint meghatározott útszakaszon a 3,5 tonna össztömeget meghaladó járműveknek a jármű kategóriájának megfelelő, továbbá a megtett úttal arányos összeget kell megfizetniük.
 

Szeretné elkerülni az útdíj fizetést és mégsem szeretne bírságot fizetni?

Kihasználatlan nehézgépjármű helyett béreljen kisteherautót!

Az új rendszernek köszönhetően minden szállítás és fuvarozás esetében újra kell gondolni a költségeket.

A korábbi rendszer szerint nem volt érdemes kisebb méretű furgont bérelni akkor sem, ha a vállalat tulajdonában lévő teherautó nem volt kihasznált.
Napjainkban azonban érdemes újragondolni a szállítmányozást Magyarország területén és adott esetben 3,5t össztömeget meg nem haladó teherautót bérleni.
 

3,5t-s furgon kölcsönzés a megoldás!

A teherautóbérlés.hu weboldal segít Önnek kényelmesen és gyorsan egyszerre több ajánlatot is bekérni teherautó bérlésre. Nem kell sokáig keresnie az Interneten, nálunk leadott teherautó bérlési ajánlatkrését több kisteherautókölcsönző is megkapja. Várhatóan gyorsan fogják Önnek megküldeni az ajánlatkérésüket, hiszen ha nem elég gyorsak elvesztenek egy potenciális bérlőt.

Teherautó bérlés Budapesten a legegyszerűbb, hiszen itt van a legtöbb kisteherautó kölcsönző, de rendszerünk országosan működik. Érdemes itt először a teherautóbérlés.hu weboldalon leadni azaz ajánlatkérését és csak utána elkezdeni más csatornák után nézni, hiszen lehet, hogy mire 2-t telefonánla már talál is bérehető teherautót segítségünkkel. A bérelhető furgonok, kisteherautók széles márkapalettával és felépítmény választékkal várják a bérbevevőket!

9-15 személyes kisbusz bérlés

9 személyes "B" kategóriával vezethető és 15 fős "D" kategórás jogosítvánnyal vezethető kisbuszok is bérelhetőek.

 

Azonnali ajánlatkérés kisbusz bérlésre. Ajánlatkérést egyszerre több mikrobuszkölcsönző kapja meg!