furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

9 személyes kisbusz 1,6 literes dízellel?

2014.07.06

Renault Trafic kisbusz bérlés

Az új Renault Trafic 9 személyes kisbusz és furgon változatok mérete ugyan nőtt, motrojuk lökettérfogata csökkent. 1,6 literes dizel erőforrást kapott a Renault kisbusz.

A tengelytávolság 10 cm-rel, míg a hátsó túlnyúlás 11 centivel gyarapodott. A rövidebb kisbusz 3,1 méteres tengelytávolságú verzió kereken 5 méter hosszú, a hosszabb, 3,5 méteres tengelytávú kivitel pedig 5,4 méter hosszú lett.

Az alapkivitelű kisteherautó raktere kereken 200 literrel lett nagyobb, vagyis mostantól minimum 5,2 köbméteres a doboz, amibe épphogy elfér egymás mögött három euro-raklap.
Persze ha megrendeljük a magasított tetőt, amivel 1971 mm helyett 2465 mm magas lesz a Renault Trafic furgon, az űrtartalom-gyarapodás még tekintélyesebb.

Bővebben: autopult.hu

Amennyiben Ön Renault Trafic 9 személyes kisbuszt szeretne bérelni, leadhatja az ajánlatkérést, amelyet egyszerre több kölcsönző fog megkapni.

Kisbusz bérlés hatékonyan.

Vissza