furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Van amikor elkerülhetetlena teherautó bérlés

2014.06.05

teherautóbérlés

Számtalan olyan szituáció adódhat élete során, amikor egyszerűen nincs más megoldás, mint bérelni egy teherautót.

Persze nem kell feltétlenül a pesszimizmus fonalát szövögetni, ha nem muszáj – talán csak szeretné megkönnyíteni az aktuálissá vált helyzetet egy jó teherautó nyújtotta praktikus, egyszerűsítő megoldással. Mi indokolhatja a teherautó bérlést? Nos, a szállítandó anyag sokszor: nagy, nehezen kezelhető, sok, veszélyes, hűteni való, esetleg fagyasztandó stb.
Azonban, ha egyszer-egyszer fordul elő, hogy összetett szállítási feladat adódik, nem érdemes céges autóparkját feltétlenül bővíteni egy teherautóval is.

A teherautó bérlés tehát minden tekintetben a legjobb megoldás, ha csak periodikusan szükséges a járműhasználat.

Milyen konkrét esetekben javasolt teherautót bérelni? És vajon milyet?

Ha a szállítani kívánt áru kezelése jogszabályokhoz kötött, akkor bizony ez az egyetlen járható út. Leggyakrabban a fuvarozási szabálykötelezettség  fagyasztott, vagy hűtött, elsősorban élelmiszeráru szállítására vonatkozik. Ilyenkor sehogy sem lehet más megoldáshoz folyamodni, mint beszerezni egy hűtős, vagy egy fagyasztós teherautót, szállítmánytól függően. Az ilyen járművek raktere minden szempontból a feladatkörre specializált módon van kialakítva. Ha fagypont alatt tárolandó élelmiszert, vagy egyéb, érzékeny holmit szeretne szállítani, akkor eleve fagyasztós teherautót béreljen!

Ha a teherautóbérlés.hu-tól kér ajánlatot teherautó bérlésre, ajánlatkérése egyszerre több kölcsönzőhöz fog eljutni, így hatékonyan találhat megfelelő járművet.
 

Dobozos teherautót abban az esetben érdemes bérelnie,

ha a szállítmány nem haladja meg az ilyen típusú járművek kategóriájának maximális méreteit (természetesen többféle méretben rendelhető dobozos teherautó is).
Az áru jól rögzíthető, biztonságban van, semmiféle időjárási körülmény nem befolyásolhatja a fuvarozás folyamatát. A dobozos autó egyszóval: praktikus. Ez a tulajdonság a közlekedés tekintetében is mérvadó ennél a típusnál, bár ez elsősorban a kisteherautókra igaz. Nagyméretű, dobozos felépítményes teherautóink lényegében bármilyen érzékeny áru szállítására alkalmasak.

Ha ömlesztett árut (ilyenkor mindenképpen billenős platóval szerelt autót rendeljen!), vagy építési anyagokat szeretne szállítani, akkor a platós teherautónál nincs jobb.
Könnyű rakodni, egyszerű a lerakás is. A környezeti elemektől nincs védve a szállítmány, ezért érdemes olyan anyagok mozgatására bérelni a platós teherautót, amelyek nem érzékenyek különösebbképpen esőre, hóra, fagyra, netán tűző napsütésre.

A ponyvás teherautó akkor használatos, ha nem fontos, hogy merev-zárt felépítménnyel rendelkezzen az autó, de alapvetően lényeges a komolyabb magasság. A ponyva védi az árut a csapadéktól, a vázas szerkezetnek köszönhetően remekül rögzíthető a rakomány, de a rakodás folyamatát is gyors tempóban végezhetjük. Költöztetésre ez a biztos teherautó típus.

Fontos aztán arról is még időben meggyőződni, hogy a fennálló szállítási távolságnak megfelelő teherautót válasszon!
Ha külföldre szeretne vinni valamit, esetleg onnan hazahozni, ne spóroljon a magasabb bérleti díjon, hiszen az ilyen távra szánt teherautók kimagasló műszaki állapotuk érdekében rendszerint újabb modellek, így magasabb költségen lehet őket bérelni. Azonban az árkülönbség egy új és egy idősebb teherautó bérlése között nem jelentős. Minden esetre nagy távolságú fuvarra mi az újabb járművek bérlését ajánljuk, hogy garantáltan biztonságban legyen az áru.
 

Vissza