furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Nissan NV200 furgon / kisbusz

2013.09.06

Nissan Nissan NV200 furgon / kisbusz. Kisbusz bérlés, furgon bérlés

Világhódító japán furgon illetve kisbusz a Nissan NV200

Nissan célul tűzte ki, hogy 2016 végéig értékesíti a 200 ezredik NV200-ast. A japánok a világ vezető gyártójává kívánnak válni a könnyűkategóriás haszonjárművek terén az évtized második felére.

A Nissan NV200-at jelenleg legalább negyven országban értékesítik.

Az áruszállítóként és személyszállítóként is használt modellt a közelmúltban mutatták be Dél-Afrikában, valamint az Egyesült Államokban.
A furgont mindamellett győztesnek választották ki a New Yorki-i taxitenderen, de a londoni döntéshozók is ennek a modellnek szavaztak bizalmat a korábbi hagyományos fekete Austinok lecserélésre.
Az angol és amerikai változatokat egyaránt tolóajtóval szerelik és belső kialakításuk több tekintetben hasonló lesz. A Londonba szánt modelleket ugyanakkor nem Mexikóban, hanem Barcelonában gyártják majd.

A kezdetben átadott járművek ugyan még benzinesek lesznek, azonban később elképzelhető, hogy már elektromos hajtással szállítja őket a Nissan, feltéve, hogy kiépül az üzemeltetésükhöz szükséges infrastruktúra.
A sárga, illetve fekete színűre fényezett NV200-asok előnye, hogy tágasabbak lesznek a korábban használt személyautóknál, mindamellett a járművek alkalmasak a kerekesszékkel közlekedő utasok szállítására is.

A Nissan NV200-at a világ több részén tüntették ki különböző elismerésekkel. Európában 2010-ben választották meg az év furgonjának, Kínában ugyanebben az esztendőben pedig az év áruszállítója lett.
Egy évvel később egy német formatervezési intézet, az Universal Design GMbH tüntette ki elismeréssel.

A díjjal többek között a jármű formatervét, valamint az  utasok igényei alapján kialakított utasteret ismerték el.


Forrás: vezess.hu

Kisbusz bérlés

furgon bérlés

haszonjármű bérlés

kapcsolódó tartalmak
Vissza