furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Mitsubishi Fuso Canter jubileum

2013.08.13

teherautó bérlés, kisteherautó kölcsönzés

A Daimlerhez tartozó Mitsubishi Fuso sikereinek kovácsa a Canter kisteherautó. A modellt világszerte árulják a japánok, 1963 óta, már a nyolcadik generációt kínálják, az elmúlt ötven évben pedig több, mint hárommillió-hétszázezer példány kelt el belőle. Ausztráliában is népszerű a típus, idén adták el belőle az ötvenezredik darabot, éppen a múlt héten.

A kontinensnyi ország Canter-történelmének eme mérföldkövét a StarTrack nevű logisztikai vállalat vásárolta meg.
A társaság még év elején adott le egy 185 darabos megrendelést a gyártónál, ennek kiszállítása tart még most is.

A StarTrack egyébként már régi vásárló a Mitsubishinél, 3 ezer darabos flottájának a felét Fuso Canter és Fighter teherautók teszik ki. A cégnek 48 kirendeltsége van szerte Ausztráliában, tevékenységüket tekintve pedig a legnagyobb logisztikai szolgáltatók közé tartoznak az országban.
Az ausztrálok kedvezményezettjei a Mitsubishinek, Japán közelsége miatt sokszor ide kerülnek először importálásra a gyártó termékei. A nyolcadik generációs Fuso Canter is itt tűnt fel először Japánon kívül, még 2011-ben. A Mitsubishinek Ausztráliában körülbelül 50 kereskedésből álló hálózata van, 2006 és 2010 között 22800, míg tavaly nagyjából 3400 járművet értékesítettek.
 
Forrás: kamionhirek.hu Fotó: Daimler
 

Teherautó bérlés

kisteherautó kölcsönzés

kapcsolódó tartalmak
Vissza