furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Opel haszongépjárművek

2013.07.01

A vevőigények olyan szerteágazóak a haszongépjárművek különböző kategóriáiban, hogy a gyártók egyedül képtelen lennének kielégíteni azokat. Legtöbbjük – mint ahogy az Opel is – a speciális felépítményeket készítő kisebb cégekkel köt szerződést, így ha a vásárlónak különleges kívánsága van a felépítménnyel kapcsolatban, garanciavesztés nélkül megrendelheti, akár helyi Opel-kereskedésében is.

A Maxime-programot a gyártó folyamatosan bővíti.
Jelenleg 4,5 tonnáig 330 -féle, akár személyre szabottan készülő kishaszonjárművet kínálnak a németek. Ebből persze rengeteg a szériaváltozat is, de az Opel igyekszik vevőinek minden egyes különleges igényét kielégíteni szerződéses partneri segítségével. 2012 elején indította útjára a programot az Opel, az azóta eltelt idő alatt 50 partnervállalkozás 100 különböző kivitele került be a választékba, de a gyártó ezt rohamosan szeretné bővíteni, jövő év végére legalább 100 további felépítményt szeretne kínálni a portfóliójában. Jelenleg az Opel-viszonteladókhoz betérő vevők 108 Combo, 42 Vivaro és 188 különböző Movano változat közül választhatnak.

 

Forrás: kamionhirek.hu

Opel haszonjárműbérlés

Opel furgon bérlés

Opel Vivaro bérlés, Opel Movano bérlés Opel Combo kölcsönzés

Vissza